Wat Is Een Gratis Verlanglijstje?

gratis verlanglijstje vieren

Ben je bijna jarig en wil je jouw vader, moeder, opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen laten zien wat voor cadeaus je graag wil krijgen voor je verjaardag, zodat je alleen maar de leukste cadeaus krijgt als je jarig bent? Maak dan een gratis verlanglijstje op Verlanglijstjemaken.nl en stuur dit verlanglijstje naar alle mensen die op jouw verjaardag komen. Op deze manier weten zij niet alleen wat ze voor jou moeten kopen, maar weet jij ook zeker dat je de leukste cadeaus krijgt en de beste verjaardag ooit hebt.

Als je een verlanglijstje maakt voor je verjaardag, kun je dit natuurlijk doen door een papiertje te pakken en hier met pen op te schrijven wat je graag wil krijgen. Maar is dit wel zo handig, als je jouw lijstje aan meer dan tien mensen wil geven? Als je dit wil doen, moet je dus meer dan tien van dit soort lijstjes maken om iedereen een verlanglijstje te kunnen geven. Dit duurt niet alleen erg lang, maar doet ook nog eens zeer aan je hand omdat je zo veel moet schrijven.

Wie sneller een verlanglijstje wil maken en dit lijstje gemakkelijk wil sturen naar verschillende mensen, kiest ervoor om een verjaardagslijstje op Verlanglijstjemaken.nl te maken. Dit betekent dat je niet zelf op papier schrijft wat je voor je verjaardag wil, maar dat je deze website gebruikt om een verlanglijstje te maken. Hoe dit precies werkt, lees je in de tekst die hieronder staat.

Hoe moet ik een verlanglijstje maken?

Eigenlijk werkt het maken van een online verjaardagslijstje ongeveer hetzelfde als het maken van een gewoon verjaardagslijstje. Heb je hulp nodig bij het maken van een gratis verlanglijstje? Volg dan deze stappen en je hebt jouw gratis verlanglijstje zo gemaakt. Allereerst moet je je aanmelden. Klik op de knop hieronder om je aan te melden

Stap 1: Vul in het gratis verlanglijstje in welke cadeaus je graag wil krijgen. Wil je zeker weten dat je de juiste cadeaus krijgt? Vul dan niet alleen in ‘Lego’, maar vul precies in welk Legopakket je wil krijgen. Maakt het niet zo veel uit welke Lego je krijgt? Dan kun je wel gewoon ‘Lego’ invullen in je verlanglijstje, maar kan het wel zo zijn dat je een cadeau krijgt dat je al hebt. Let wel goed op dat je geen hele dure cadeaus op jouw lijstje schrijft of cadeaus op je lijstje schrijft die je nooit zal krijgen, want dan maak je jouw lijstje eigenlijk voor niets.

Stap 2: Stuur je verlanglijstje door naar de mensen die op je feest komen. Het versturen van het verlanglijstje wordt gedaan via e-mail, dus je hebt wel de e-mailadressen van de mensen die op je verjaardagsfeest komen nodig. Als je deze e-mailadressen niet weet, kun je aan jouw ouders vragen of zij de e-mailadressen wel weten.

Stap 3: Jouw verjaardagslijstje wordt nu doorgestuurd naar alle e-mailadressen die je hebt ingevuld. Nu is het dus alleen nog afwachten of je op je verjaardag echt de leukste cadeaus krijgt.

Wat is er zo handig aan een gratis lijstje?

Als je een verlanglijstje op de computer maakt, hoef je niet meer voor iedereen die op jouw feest komt een apart lijstje te maken. Hierdoor ben je minder lang bezig om jouw online verlanglijstje te maken en kost het ook minder moeite om het verlanglijstje te maken, waardoor je geen last meer hebt van pijnlijke handen door het schrijven van het verlanglijstje.

Daar komt nog bij dat je jouw lijstje via e-mail kunt sturen. In plaats van bij iedereen langs te gaan om het verlanglijstje te geven, kun je jouw verlanglijstje gewoon versturen via je computer en hoef je dus niet eens de deur uit om jouw verlanglijstje te versturen.

Moet ik voor mijn verlanglijstje betalen?

Het verlanglijstje is gratis. Dit betekent dus dat je niets hoeft te betalen voor het versturen van het lijstje en dat de mensen die jouw lijstje krijgen ook niets hoeven te betalen om het verlanglijstje te openen en te bekijken. Wil jij ook een gratis verlanglijstje sturen, zodat de mensen op jouw verjaardagsfeest de leukste cadeaus geven en je de beste verjaardag ooit hebt? Maak dan meteen jouw gratis verlanglijstje en stuur jouw verlanglijstje meteen door naar je vader, moeder, opa’s, oma’s, ooms, tantes, broers, zussen, vrienden en vriendinnen en je hebt de beste verjaardag ooit.